3 tips når du skal bestille catering til din fest

Skal du snart til at holde en fest, og vil du gerne gøre det nemt for dig selv at lave mad til alle dine gæster, kan det være en god idé at overveje catering. Så bliver det ikke nemmere for dig.

Find de smukkeste termodragter til damer her.

Vælg et godt cateringfirma

Til at begynde med gælder det jo om at finde et rigtig godt sted at bestille din mad fra. Der er jo mange forskellige cateringfirma, der kan levere i lige netop dit område, så der er mange at vælge imellem. Hvis du ikke er sikker på, hvem du skal vælge, kan du altid gå i gang med at læse om de forskellige firmaer. Herunder kan du også begynde at kigge på anmeldelser af dem for at finde ud af, hvem der kan levere den bedste service til din fest.

Find den rette menu

Når du skal bruge catering, skal du også finde ud af, hvad du gerne vil bestille til dig og dine gæster. Der er jo som regel rigtig mange forskellige ting at vælge imellem, så det gælder om at finde en menu, der passer perfekt ind til lige netop din fest. Ofte er der sammensat en række færdige menuer, som du kan vælge imellem, så du har nemmere ved at træffe et valg. Sørg gerne for at der er noget for enhver smag, så alle har en chance for at få noget at spise til din fest.

Bestil gerne en kuvert eller to for meget

Hvis du gerne vil være sikker på, at der er mad nok til alle, kan det altid være en god idé at bestille en kuvert eller to mere, end du egentlig har brug for. På den måde er du sikker på, at der er nok mad til alle, og der er ingen, der kommer til at gå sultne fra bordet. Det er klart, at det koster et par kroner mere, men det er jo det værd, hvis du i så fald er sikker på, at alle kan få noget at spise.