At rejse med børn

Når du rejser med børn, bliver du nødt til at tage nogle ekstra hensyn. Nogle børn kan nemlig hurtigt blive trætte og kede af det, når hverdagen ikke kører, som den plejer.

Hold pauser

Rejser du sammen med hele familien, er det vigtigt at huske på at holde pauser. Er i fire-fem personer sammen, er det ikke sikkert, at I har brug for mad eller toiletpause på samme tid, og det er her man må tage hensyn.

Skal du have dagene til at køre på ferien, er det en god idé at være opmærksom på at holde pauser, inden folk bliver trætte og sultne. Fyld tasken op med snacks, og vær opmærksom på at få dem spist.

Hvilken slags ferie tager I på?

Når det gælder rejser med børn, er det naturligvis heller ikke uvæsentligt, hvilken ferie I tager på. Her kan du få gode råd til skiferie med hele familien. På storbyferier kommer man for eksempel ofte til at gå meget rundt. Derfor kan det her være smart at medbringe klapvognen.

I bund og grund handler rejser med børn om at tænke fremad. Overvej hvad I skal bruge rejsen på. På den måde bliver det sikkert tydeligt for dig, hvilke behov dine børn vil have.