Blev du ikke indstillet til Julehjælp i år?

Denne tid på året kan i mange børnefamilier være svær. Juletiden nærmer sig og selvom det burde bringe glæde og hygge ind i hverdagen, bringer det kolde vejr istedet bekymringer og forventninger med sig. Hvis du heller ikke indstillet til Julehjælpen i år, så læs mere her!

Julehjælpen kan ikke være der for alle danske børnefamilier, desværre. Derfor kan nogle se sig nødsaget til at finde på andre løsninger. Nogle familier dropper gaver eller julemad – andre forsøger at få det til at fungere, og må istedet leve af få midler de mange efterfølgende måneder.

Julen, den må ikke droppes. Det er én af de højtider, som børnene holder mest af og alle fortjener en god jul. Der er andre måder hvorpå, du og din familie kan få en rigtig god Juleaften.

Lån 1000 kr. og få råd til en lille gave til hver af børnene og en god julemiddag – eksempelvis. Man kan komme længere end man lige tror for blot 1000 kr. På nettet kan du finde mange forskellige lånemuligheder. Nogle tilbyder endda lån med ekstraordinært lave renter, så gå efter dem og sørg for at lægge en plan for, hvordan du skal få betalt pengene tilbage. 

Så bliver det alligevel jul for dig og din familie!