Derfor bør du vælge en elevationsseng

Det betyder meget at have en ordentlig seng. Helt grundlæggende er vi afhængige af en god søvn, og her spiller valget af seng naturligvis en vigtig rolle. Det kan imidlertid være svært at vælge den rigtige seng, som passer præcis til dig og dine behov.

Nye højder for komfort

Med en elevationsseng får du mulighed for at tilpasse sengen dine behov og derved opnå nye højder for god komfort. Taget i betragtning at vi bruger ca. en tredjedel af vores liv på at sove, giver det god mening at investere i en ordentlig seng. Det har stor betydning for vores søvn, der har stor betydning for, hvordan vi fungerer i hverdagen. Den rette seng kan altså have stor indvirkning på din sundhed og velvære. Der er dog andre ting, som spiller ind i valget af seng. Indretning har f.eks. også stor betydning, og det er derfor vigtigt også at tænke over størrelse og plads, når du vælger seng. Derudover er det vigtigt at forholde sig til materialerne, så sengen er så behagelig for din krop som muligt.

Mere end bare en seng

Det er ikke kun, når vi skal sove, at vi bruge tid i sengen. De fleste har svært ved at modstå fristelsen, når det kommer til at se film, tv eller computer under dynen. Det er de færreste ting, som kan slå hyggen i sengen med en god film og en gang popcorn – også selvom vi ved, at det ikke er sundt for kroppen. Med en elevationsseng får du mulighed for at gøre det ergonomisk korrekt, så du ikke skal gå på kompromis med hverken det ene eller det andet. Lyder det som noget for dig? Så kan du læse mere på denne her side.
Det kan være rart at ligge ned og se film, men mange foretrækker også muligheden for at sidde halvt eller helt op, mens de putter sig under dynen. Med en elevationsseng får du muligheden for det hele, samtidig med at du tager hensyn til kroppen.

Husk dynen og puden

En seng er mere end bare den rigtige madras. For at få en så god helhedsoplevelse som muligt har valg af dyne og pude også betydning. Både dyne og pude kan nemlig også påvirke kvaliteten af din søvn. Det kan f.eks. være svært at finde en pude, der passer til lige præcis dit hoved. Med en fiberpude kan du ”forme” puden i forskellige former, så den tilpasser sig dig og ikke omvendt. Når det kommer til valg af dyne, er det især vigtigt at tænke på, hvilken temperatur og vægt, man er til, da det også kan påvirke ens søvn.