Det hjælper bedemanden med, når nogen dør 

Alle har vi prøvet at være til begravelse, og alene det at være med, kan være svært, men står man som nærmeste pårørende og skal sørge for at arrangere begravelsen og alt det, der hører med, er man ekstra udfordret, og det kan være svært at finde overskud til det i en svær tid. 

Netop derfor vælger de fleste at kontakte en Bedemand Hørsholm, eller hvor den afdøde nu boede, for at få assistance til de praktiske anliggender omkring dødsfaldet. 

Bedemanden kan være en kvinde 

Men hvad er en bedemand egentligt? En bedemand kan være enten en mand eller kvinde, og personen hjælper med alle de praktiske ting, der skal gøres, når nogen dør, lige fra bestilling af kiste til indrykning af dødsannonce. 

Hvorfor skal man bruge en bedemand? 

Grunden til at de fleste vælger at bruge en bedemand, når nogen dør, er at det kan være en stor mundfuld at skulle forholde sig til alle de forskellige ting omkring bisættelsen eller begravelsen samtidig med, at man sørger og prøver at forholde sig til, at den afdøde ikke er her mere. Da er det meget værd at føle, at nogen holder en i hånden og tager hånd om det, der nu skal tages hånd om.  

Arranger begravelsen selv 

Det kan dog også være en mulighed at arrangere begravelsen selv. Hvis afdøde ønskede et simpelt arrangement, kan der være tale om få ting, der skal gøres, og er der f.eks. tale om en skovbegravelse kan det lade sig gøre selv at stå for urnenedsættelse og en efterfølgende højtidelighed på stedet eller i nærheden. Ikke alle har overskud til dette, men hvis man har, kan det være en fin måde at sige farvel på. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *