Få praktisk hjælp til det sidste farvel 

Når nogle, der står os nær, dør, skal der arrangeres begravelse. Der er mange ting, man skal tænke på, og selvom nogle vælger at gøre det selv for at spare penge, er den bedste løsning for de fleste at kontakte en begravelsesforretning. 

Mange københavnere har familie andre steder end i hovedstaden, og hvis afdøde boede nord for København, kan man søge efter Begravelse Holte og på den måde finde en bedemand, der kan bistå med de praktiske ting omkring begravelsen eller bisættelsen. 

Overvej om det skal være kiste eller urne 

Sammen med bedemanden drøftes de forskellige anliggender omkring begravelsen eller bisættelsen, herunder hvorvidt man ønsker kiste eller urne. Her rådgiver og vejleder bedemanden, så man kan tage den rigtige beslutning. Måske havde afdøde ønsker til dette, det skal naturligvis respekteres, men ellers må man sammen med bedemanden finde frem til, hvad afdøde ville have ønsket. 

Bestilling og levering af blomster 

Bedemanden sørger også for, at der til begravelsen eller bisættelsen er de blomster, de efterladte ønsker. Dette kan man altså trygt overlade til begravelsesforretningen og dermed ikke tænke på at bestille, betale, hente og ikke mindst få anbragt dem i kirken. Nogle typer blomster er mere egnede til begravelse end andre, og dette ved bedemanden alt om og kan vejlede om. 

Bedemanden sørger for rustvognen 

Bedemanden eller begravelsesforretningen sørger også for at skaffe en rustvogn til at køre kisten i, når afdøde skal på den sidste rejse fra kirken eller kapellet og til graven eller krematoriet. Også her sørger begravelsesforretningen for alle detaljer omkring kørslen samt mandskab til at sætte kisten ind i bilen. Her kan man være sikker på, at det foregår på en værdig og respektfuld måde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *