Geninvester din boliggevinst i en fritidsbolig 

Er du en af de mange, der har tjent gode penge på at sælge din lejlighed i København? De gennem mange år stigende boligpriser har bevirket, at mange har kunnet inkassere en klækkelig gevinst på at afhænde en lejlighed, de har haft gennem mange år. Her ser vi på, hvordan du kan geninvestere dine penge i en anden type bolig, nemlig en fritidsbolig. 

Mange ældre ønsker at bo mindre og sælger derfor deres store lejligheder, og for pengene kan det være oplagt at købe sig en fritidsbolig. Især hvis man er flyttet til en lille lejlighed, kan det være rart med et sted udenfor byen, hvor der er lys og luft. 

Køb et hus i Spanien 

Hvis du holder af sol og varme, kan du overveje at køb hus Sydspanien. Her kan du nyde livet uden kolde tæer, mens det er vinter i Danmark. Om sommeren er der dog dejligst i Danmark, og måske lige rigeligt varmt i Spanien, så da kan du drage nordpå. 

Sommerhus ved vestkysten 

Hvis du synes, Spanien er for langt væk og det bliver for besværligt, kan det være en idé at investere i et sommerhus ved vestkysten eller måske i Rørvig. Her kan I nyde den dejlige danske sommer. 

Ferielejlighed ved marinaen 

En sidste mulighed kan være at bruge sine penge på en ferielejlighed et sted i Danmark, f.eks. et sted med udsigt over en marina, hvor I kan følge sejlerne der kommer ind og lægger til. Her er der ingen have, der skal passes, og I kan endda tjene penge på at leje lejligheden ud, når I ikke bruger den. 

Der er altså flere muligheder for at geninvestere det afkast, man måtte have på en lejlighed i København og på den måde sikre sig værdi.