Glem ikke dine egne interesser, selvom du er blevet forælder

Som nybagt forælder kommer alt hurtigt til at handle om barnet og at få familielivet til at fungere. Sådan er det mange år frem. Når børnene får en vis alder, kan man dog godt tillade sig at udleve sine egne drømme.

Hvad drømte du om, da du var yngre?

Når man bliver forælder, bliver mange andre drømme og ambitioner skubbet i baggrunden. At få et barn er en kæmpe ændring i ens liv, og man bliver nødt til at lægge hverdagen fuldstændig om.

Når du er kommet ud af den boble, det er, at blive nybagt forældre kan du godt tillade dig at tænke på dine egne drømme igen. Har du for eksempel drømt om at danne et band?

Et godt forbillede for dine børn

Som forælder kan man få dårlig samvittighed, så snart man begynder at bruge mindre tid med børnene. Det er der ikke nogen grund til. Dine børn er sikkert glade for at kunne bruge mere tid med deres venner eller hos deres bedsteforældre.

Desuden er det en god idé at huske på, at du er et af dine børns største forbilleder, hvis de kan se, at du får glæde af at udleve dine drømme, får de også selv lyst til at forfølge deres drømme.