Har du udfordringer med hørelsen? Så findes den perfekte telefon til dine behov

Annonce

Musik har alle mennesker et forhold til og er noget langt de fleste nyder. Derfor har høretelefoner med god grund fået en fast plads om vores øre, så vi kan nyde musikken uanset hvor vi er og hvad vi laver. Desværre har det også betydet, at nogle lider af nedsat hørelse. 

Nedsat hørelse er ikke alene til gene for den ramte, men også for dem, som personen interagerer med. Vi kender allesammen det at blive irriteret over, at folk siger: “hvad?” for mange gange. Specielt hvis vi taler i telefon med en person, som har nedsat hørelse! Mange er i tvivl om de har kronisk nedsat hørelse eller om det bare er en forbigående forstyrrelse. Der er nogle generelle symptomer, som kan tyde på en kronisk nedsat hørelse f.eks.:

 • At du skruer højt op for elektriske apparater
 • Du synes at folk omkring dig mumler
 • Du beder folk gentage, hvad de siger 
 • Du har svært ved at følge med i samtaler – selv i rolige omgivelser
 • Det er sværere og sværere at føre en telefonsamtale
 • Du forsøger at mundaflæse folk, når du taler med dem

Hvis du oplever nogle af de symptomer, kan det desværre lyde som om din hørelse er nedsat. Uanset hvilken udfordring vi har i livet, f.eks. nedsat hørelse eller dårligt syn, så gør det vores hverdag mere besværligt, hvis vi ikke har de rigtige hjælpemidler til at hjælpe os. Heldigvis lever vi i en tid hvor der er mere fokus på at anerkende, og udvikle f.eks. telefoner til alles behov uanset folks udfordringer. 

En god mobil til dig, som er hørehæmmet

Der er meget du selv kan gøre, hvis du har nedsat hørelse og gerne vil have en lettere hverdag. Først og fremmest skal du passe på den hørelse, som du har tilbage. Det kan du bl.a. gøre ved at:

 • bruge høreværn 
 • få en mobil med justerbar volume knap og som er kompatibel til dit høreværn

Mobiltelefoner til hørehæmmet har for mange betydet en lettere hverdag, både for den enkelte hørehæmmede, men især også for dine venner og familie omkring dig. Pludselig bliver det at tale i telefon sammen ikke anstrengende. Det er lige så hyggeligt og nemt som før hørelsen begyndte at svigte.

Duka telefon

Hos Duka er der masser hjælp at hente, specielt hvis du er hørehæmmet. Duka forhandler nemlig telefoner hvor det er muligt at skrue betydeligt op for lydvolumen og som er kompatibel med høreapparater. 

Duka har gennem omfattende test fundet frem til 3 forskellige telefoner, der tilbyder den bedste oplevelse for folk med nedsat hørelse, se Dukas udvalg her. Mobilerne er fra Nokia, og disse er fyldt med funktioner der er velegnet til folk med nedsat hørelse. 

Hvis du samtidig køber et mobilabonnement hos Duka, er du garanteret fede fordele: 

 • Ingen bindingsperiode
 • Ingen skjulte gebyrer 
 • Ægte fri data
 • Fri data i EU

Og så har Duka Danmarks bedste kundeservice, som kan hjælpe dig godt i gang med din nye mobiltelefon og abonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *