Hvad bruger dine børn tiden foran skærmen på?

Hvis du har et barn, er chancen for at han eller hun bruge meget tid foran en skærm forholdsvis stor. Der kan dog være stor forskel fra barn til barn på, hvad de laver, mens de har elektronikken i hånden.

For børnene har teknologien altid været der

De børn, der lever nu, har altid levet med at have gadgets til rådighed. Derfor ser de fleste børn det som en menneskeret at have adgang til telefon og computer. Der kan dog være stor forskel på, hvad børnene bruger tiden foran skærmen på.

Hvad laver børnene?

Nogle børn holder af at spille spil. Se tre former for mobil underholdning her. Hvis man først er blevet optaget af et spil, kan man hurtigt bruge mange timer på det.

En anden ting som i høj grad forhøjer børnenes skærmforbrug er youtube. Det kan sagtens lade sig gøre at bruge flere timer på at se youtubevideoer, uden at man keder sig. I dag er youtubere store stjerner, og er man først fan af en youtuber, sluger man stort set alt, hvad personen ligger op, råt.

De forskellige hjemmesider er designede til at få folk til at blive på dem længst muligt. Og der er derfor ikke noget at sige til, at man kan bruge mange timer foran skærmen.