Hvorfor begynde at copytrade?

Har du overvejet at begynde på copytrading? Men ved du ikke helt hvad det er endnu, eller har du blot brug for mere viden om området. Så kan du med fordel læse meget mere om copytrading her i indlægget.

Copytrading er noget som er kommet til her indenfor de seneste par år. Copytrading er noget som er utrolig populært i USA og der er rigtig mange der gør det derover. Det er lidt bagud her i Danmark, det er dog ved at blive mere og mere populært og det er der mange gode grunde til. For der kan være mange penge at tjene ved at begynde at copytrade andre kendte investorer. Når du vælger at copytrade på etoro, så kan du vælge mellem mange forskellige investorer. Du kan både se deres afkast over måneder og år, men du kan også se hvor mange andre der copytrader dem, der er derfor et godt grundlag at træffe en beslutning ud fra.

Men inden du kan begynde at copytrade andre, så skal du vælge en aktieplatform som tilbyder copytrading. Der kan vi anbefale at du kan bruge etoro, som også er den platform som jeg personligt bruger til at copytrade. Hvis du har brug for hjælp til hvordan du opretter en konto hos etoro, så kan du med fordel besøge vores side aktierdk.dk, hvor vi har lavet en guide til hvordan du hurtigt kan oprette en bruger hos deres platform.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på hvad copytrading er for noget, har du brug for endnu mere information om emnet så kan du med fordel besøge aktierdk.dk, hvor vi har skrevet alt den information du har brug for om copytrading.