Kom bakterierne til livs

Alle forældre kan nikke genkendende til den udfordring, det kan være at holde hjemmet rent, når man har små børn. Heldigvis findes der en løsning, der gør det meget nemmere at holde børnenes hænder rene.

Lad børn være børn

Børn elsker at udforske nye ting og har især svært ved at holde fingrene fra spændende materialer og overflader. Dette er helt naturligt og ikke noget, man behøver at forhindre. Det kan dog gøre det svært at holde hjemmet frit for beskidte hånd- og fingeraftryk, samt at holde bakterierne på afstand.

Let at vaske hænder

Det kan være vanskeligt for små børn at lære at vaske hænderne grundigt nok uden, at det bare resulterer i ét stort kaos med sæbe og snavs. Men heldigvis behøver det ikke at være sådan.

Med en automatisk sæbedispenser er det let for børnene at lære at vaske hænderne, og det gør det nemmere for forældrene at holde hjemmet rent. Se mere om den flotte og praktiske sæbedispenser.

Selv for voksne er dispenseren en fordel, da den både er hurtig og kan betjenes med én hånd. Og med det pæne og stilrene design behøver I heller ikke at gå på kompromis med jeres indretning.

Børnevenlig løsning

Sæbedispenseren doserer den rette mængde, og I kan selv vælge, hvilken flydende håndsæbe, I vil fylde på, så I slipper for uønskede og skadelige kemikalier. Barnet skal bare holde hånden frem, og det høje design gør det nemt selv for dem med store armbevægelser.

Slut med sæbebarer, der let kan tabes, eller sæbedispensere, der enten er for høje eller hårde for et barn at trykke ned på. Med den automatiske dispenser kan selv de mindste børn let klare sig selv. Det gør det både nemmere for jer som forældre at holde hjemmet rent og at holde børnene sunde og raske.