Lad ikke hverdagen blive kedelig

For  at have glade børn kræver det, at man som forældre er glade. Man kan blive glad på mange måder. Det vigtigst er, at du finder noget at lave, som du synes er morsomt.

Tag væk på tur

En af de ting man kan gøre, som hos mange kan bringe glæden op og give mere overskud, er at tage væk på en tur. Du kan både tage væk sammen med din partner, mens I får nogle til at passe børnene. Men det kan også være oplagt at tage afsted på hver jeres dame- og herreweekend med jeres venner og veninder.

Gør hverdagen ekstraordinær

Det, som kan gøre de fleste triste mutte og efterlade dem uden overskud, er, hvis hverdagen kører på præcis samme måde hverdag. Børn skal naturligvis have stabilitet, og det er vigtigt, at tidspunkter som spise- og sengetider ligger nogenlunde fast, men man må ikke lade hverdagen blive for kedelig.

Det kan være, at dig og din kæreste en eftermiddag tager lidt tidligere fri fra arbejde for eksempelvis at tage børnene med i zoologisk have eller i biografen. Det kan ligeledes være at i en dag vælger, at I skal spise på gulvet eller farve spaghettien blå. Kun fantasien sætter grænser.