Ømme muskler er glade muskler

Træning er noget som er begyndt at fylde mere i danskernes hverdag. Den lever i træningscentre, foreningsliv og naturen emmer af løbere og styrketrænere. Men det er ikke blot her træningen finder sted. Mange har fundet ud af, at hjemmetræning er et fremragende valg som træningsform. Det er både for de veltrænede og til dem, som gerne vil have kickstartet sin træning. NettoFitness vil gerne hjælpe jeres muskler og endorfiner i gang. Derfor står vi til rådighed med den fedeste pull up bar og en foam roller til de ømme, men glade, muskler.

Det er ikke kun kroppen og de ømme muskler, som bliver glade efter træning. Hjernen kommer i en naturlig euforisk tilstand, grundet endorfiner og dopamin, som frigives ved træningen. Stress er en stigende tendens i vores samfund i dag. Undersøgelser viser, at træning og motion er et godt og naturligt forebyggende middel mod dette. Det er ikke svært at træne. Men det svære kan være at finde motivationen og at i det hele taget komme i gang. Dette vil NettoFitness gerne hjælpe jer med.

Din helt egen hjemmetræning

Træning skal være sjovt. Når træningen er sjov, kan det blive nærmest vanedannende. Hvis man endelig skal være afhængig af noget, er træning en rimelig harmløs ting at være lidt afhængig af (dog skal alt selvfølgelig være med måde!). NettoFitness har et par gode råd til, hvordan du kommer i gang med din helt egen hjemmetræning. For man behøver slet ikke et dyrt fitnessmedlemsskab!

  • Hop op af sofaen og ind på vores hjemmeside; tjek vores fede guides ud.
  • Lav en plan. Hvad vil du med din træning? Hvad kan du lide af træningsform? Hvornår passer det dig bedst ift. din hverdag at implementere din træning?
  • Find ud af hvilke redskaber du finder spændende at prøve af.
  • Sæt i gang!

Frisk luft til hjernen og musklerne

Der findes rigeligt med undskyldninger for hvorfor man ikke træner. Stuen er for lille, man har for travlt og man kan have svært ved at finde på træningsøvelser. Her er internettet din ven. Her kan man finde færdige (og gratis) træningsprogrammer, guides på NettoFitness og uendeligt mange videoer. Hvis der er for lidt plads indenfor, er vi så heldige, at vi i Danmark har masser af natur og plads til bevægelse.

Tag en god ven under armen og lav en workout et sted ude i naturen. Dette kunne eventuelt blive suppleret med en træningselastik fra NettoFitness. Ikke nok med at I får bevæget jer, får I også fornyet luft og energi til hjernen. Der er noget om snakken med frisk luft. En glad hjerne og en sund krop kan være et synligt resultat af god træning og frisk luft.