Rygskjold: Din vej frem til sikkerhed på løjpen

Er du ofte bange for, at nogen skal falde dig i ryggen, når du kører på en pist fyldt med mennesker? Vil du gerne beskytte din ryg optimalt mod alvorlige skader? Så er et rygskjold det helt rigtige. Med et godt og professionelt designet rygskjold vil din sikkerhed være garanteret.

Hvad er et rygskjold?
Et rygskjold er en tynd plade af metal, der beskytter din ryg og nakke mod alvorlige skader, hvis du kommer til at falde. Skjoldet sidder foran på dit underliv og fastspændes med elastikker eller bælte. Det kan være meget generende at have et rygskjold på, men det er langt bedre end at blive ramt i bagen af en svømmer fra den anden side af bassinet og derved potentielt få skader.

Hvordan virker et rygskjold?
Et godt og professionelt designet rygskjold vil først og fremmest beskytte dig mod alvorlige skader, hvis du kommer til at falde. Men det er ikke alt. Et godt rygskjold vil også mindske chancen for, at du falder i første omgang. Det skyldes, at skjoldet giver dig en vis stabilitet og balance, som du ellers ville mangle uden det. Du kan derfor roligere tage spring i vandet eller køre ned af en pist med et rygskjold på. Det er vigtigt at finde det helt rigtige rygskjold, da der findes mange forskellige typer og modeller på markedet.