Sådan får du råd til at forkæle dit barn

Når man er barn, er der ikke noget bedre end at føle sig forkælet. Men det kan også gøre en forskel at opleve noget sammen. Det kan dog hurtigt blive dyrt. Derfor kan det være, du skal overveje at tjene lidt ekstra penge ved at arbejde hjemmefra.

Forkæler du dit barn nok? Det bedste er naturligvis at vise omsorg og empati for sine børn. Men det kan også have en betydning for jeres relation, hvis I oplever noget sammen. Og det kan hurtigt koste penge – der skal betales for transport, mad og drikke, entré osv.

Hvor skal jeg tage hen med mit barn?

Hvis du gerne vil bruge penge på at opleve ting med dit barn, er der mange muligheder. Holder I jer inden for Danmarks grænser, er der stadig masser af sjove og spændende ting at tage sig til som børnefamilie.

I kan tage i Tivoli i København, Tivoli Friheden i Aarhus, Jesperhus Blomsterpark, Legoland, Bonbonland, diverse børneteatre rundt om i landet, Den Blå Planet, Knuthenborg Safaripark osv. Mulighederne er mange – det handler om, hvilke interesser dit barn har.

Hvad hvis jeg ikke har råd?

Er der ikke plads i budgettet til diverse udflugter og oplevelser med dit barn, har du umiddelbart 3 muligheder:

1. Du kan sælge ting, du ikke længere bruger.
2. Du kan skære ned på dine udgifter.
3. Du kan øge dine indtægter.

Det kan du for eksempel gøre ved at arbejde hjemmefra. Det er praktisk, fordi du selv bestemmer arbejdstiden og kan tilpasse arbejdet med dagens andre gøremål. Og dem er der nok af, hvis du har et barn. Særligt at praktisk karakter.

Pengeweb.dk har lavet en guide til, hvilke muligheder du har, hvis du gerne vil arbejde hjemmefra. Det er ikke noget, du bliver rig af, men lidt har også ret, og mange bække små…

Sådan kan du arbejde hjemmefra

Du kan arbejde hjemmefra på forskellige måder. Er du grafisk kreativ, kan du tjene penge på at designe logoer for mindre virksomheder og start-up-projekter. Alle har brug for et logo for at fremstå professionelle over for kunder og samarbejdspartnere.

Er du ikke så stærk i Photoshop og InDesign, er der andre måder at arbejde hjemmefra på. En af dem er ved at svare på spørgeskemaer. Det kan være spørgsmål af forskellig karakter. Det foregår ved, at du skal give din mening til kende gennem spørgeskemaer på computeren.

Virksomheder betaler gerne analyseinstitutter for at betale dig for at svare på spørgsmål. Det kan være din holdning til en række services, emner eller produkter. Om du har benyttet dig af en særlig type yoghurt, om du har læst den og den avis, og hvad du i øvrigt mener om dem. God fornøjelse.