Skræddersy din egen rejse til Thailand

Har du altid drømt om at udforske et land fjernt fra Danmark. En aktiv rejse, hvor du får mulighed for at opleve flere steder under rejsen? Den drøm behøver slet ikke være så urealistisk. For med en skræddersyet rejse til Thailand, får du muligheden for at kombinere de steder du allerhelst vil opleve, og derved får den bedste rejse – på dine præmisser. Det behøver nemlig ikke kun at handle om at ligge ved poolen det samme sted i to uger. Med en skræddersyet rejse, kan du nemlig opleve en ny ø og ny strand flere gange på rejsen. Læs her hvordan.

DIN rejse til Thailand

Når der menes DIN rejse, så betyder det altså at eksempelvis den valgte rundrejse Thailand, er lavet ud fra dine ønsker og behov. Når man vælger at rejse på denne måde, er man heller ikke afhængig af være ’låst’ mere eller mindre fast til et enkelt sted. Hos Unique Travel, kan du få hjælp til at planlægge dit livs rejse til Thailand. Hvis du klikker dig in på deres hjemmeside med rejser til Thailand, vil du kunne se spændende rejseforslag, som man enten kan vælge at følge, eller blot lade sig inspirere af.

Ø-hopping, storbyliv og jungle

Lyder det som den perfekte kombination for dig, som elsker eventyr? Man kan sagtens kombinere ferien med eksempelvis nogle dage i den pulserende storby, Bangkok. Og derefter tage på jungle tur i nationalparken Khao Sok, for derefter at slutte af med ø-hopping. Denne kombination kan også laves den anden vej rundt, eller på andre måder, alt efter hvad man ønsker. Tager man til Bangkok først, kan man eventuelt slutte rejsen af med ø-hopping på f.eks. Koh lanta, Koh lipe og Langkawi. Langkawi ligger i Malaysia, men har faktisk ikke en ret lang distance fra øen Koh Lipe, som ligger i det sydvestlige Thailand. På Langkawi, findes der også en lufthavn.

Den sydøstlige del af Thailand

Vidste du, at der findes omkring 1430 øer i Thailand? Med både øer i den sydøstlige del, samt den sydvestlige del, har du altså rig mulighed for at opleve vaskeægte ø-liv. Øerne og strandene differerer enormt meget, lige fra meget livlig, til dykkerparadis, bountystrande og mere øde øer. På den sydøstlige del, finder man eksempelvis øerne Koh Chang og Koh Kood. Man kan også vælge af besøge de mere livlige øer, Koh Phangan, Koh Tao og eller Koh Samui, som ligger tættere på hinanden. For at finde mere ud af, hvilke øer som er de rette for dig, kan du tage kontakt til Unique Travel og lade dem hjælpe. Tjek eventuelt også mulighederne for at finde en afbudsrejse til Thailand.

En rejsekonsulent kan være guld værd, når man skal på rejse til et nyt land. Ikke nok med, at de ved hvad de snakker om, samt kan rådgive om destinationen, så får man også tryghed med på rejsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *