Styrk forholdet til dit barn med fælles oplevelser

Som børnefamilie er der for det meste godt gang i den og hverdagen er ofte fyldt til randen med skole, arbejde, fritidsaktiviteter, lektier, madlavning og madpakker. Derfor kan det være rart bare at lave ingenting i weekenden, så man kan lade op til den kommende uge.

Selvom det kan være fristende at bruge weekenden på at se film, hygge derhjemme med puslespil og lave ingenting, så sørg for også at lave noget helt andet sammen engang imellem. Det er vigtigt at rydde kalenderen og slappe helt af engang imellem, men det er mindst ligeså vigtigt at tage ud i verden og få nogle oplevelser sammen.

Det kan virke uoverskueligt at planlægge det helt store, når man sidder i sofaen fredag aften og har haft en lang uge. Derfor kan du med fordel sætte en weekend af om måneden, hvor familien tager på tur, så du ved det på forhånd. I kan for eksempel tage en tur til København. Læs mere om, hvad I kan lave i Danmarks største by lige her.

I kan også sagtens vælge en enkelt dag i weekenden at tage på tur, så I stadig har en dag til at slappe af i. I skal gøre det, så det giver mening for lige præcis jeres familie.