Tag dine børn med i teateret

Vejret begynder så småt at blive dårligere. Regnen står ned næsten hver dag, temperaturen daler, og vinden rusker i træerne. Selvom det ikke længere er lige så behageligt at opholde sig udendørs, er der stadig mange hyggelige aktiviteter, man kan lave med børnene.

En stor oplevelse

Ligegyldigt hvilken alder man har, kan det være en stor oplevelse at komme i teateret. Specielt ved nogle af de gamle teaterscener, er der noget magisk bare ved at træde ind i salen.

Der findes utrolig mange teaterforestillinger, hvor det er tydeligt at mærke, at der ligger et kæmpe arbejde bag. I tilfælde hvor alt i forestillingen bare klapper, kan det være svært ikke at føle sig blæst bagover bagefter.

Billetterne er ikke altid billige

Selvom det er muligt at finde forholdsvis billige billetter, er det ofte, at man skal af med en del penge, hvis man vil se en teaterforestilling. Det kan være nogle penge, der er godt givet ud, men har man ikke mod på at bruge så mange penge på én aften, kan man naturligvis lave andre ting med sine børn.

Det er ikke billigt at have børn og slet ikke, hvis man gerne vil ud at opleve ting. Læs mere om at prioritere udgifterne, når du har en baby.