Tag dit barn med ud i parker og legepladser

Når solen begynder at skinne, er det bare om at komme udenfor. Byens pladser og parker stråler sammen med solen. Put din baby i en køredragt og tag dit barn med udenfor. For der er en masse steder i byen, hvor du kan have sjov sammen med dit barn. 

Når solen skinner, stimles folk sammen i Kongens Have, Nørrebroparken, Enghaveparken eller på et af byens mange torve. Det er en åbenlys mulighed til at komme udenfor. Ud og møde sine venner. Også selvom du er blevet nybagt mor eller far. Klæd dit barn ind i en køredragt, så dit barn ikke kommer til at fryse udenfor. For det er irriterende at skulle vende hjem, når junior får det koldt. Køredragter sørger for, at dit barn ikke kommer til at fryse, når I er udenfor. 

Byen er ikke kun lavet for de voksne. Der er en masse legepladser rundt omkring i byen. I Skydebanehaven, kan du lade dit barn løbe rundt i sin køredragt og lege med alle de andre børn. På Sankt Annæ Plads er der også udviklet en ny, moderne, interaktiv legeplads, der nok skal teste, at børnenes køredragter kan sit kram. For at være sikker på, at dit barn er klædt ordentligt på, kan du finde ud af, hvor du køber køredragter her

Mærk historiens vingesus 

Lige ved Østerport Station finder du det historiske fæstningsværk Kastellet. Det er et gammelt militært område, hvor Forsvaret stadig holder til. Men der er åbent for offentligheden, så du kan gå en tur rundt på de store volde, der omgrænser det gamle, militære område. De store volde er sjove at lege på. Du er også tæt på det imponerende Gefionspringvand. Det er stort, så dit barn kan kravle rundt på stengelænderet. Bare pas på, at dit barn ikke falder ned i vandet fra springvandet.