Tag en måned på hotel i København 

Drømmer I om at have god tid til at opleve hovedstaden uden at skulle styrte rundt til en masse seværdigheder? Så kan I overveje at indlogere jer på et hotel i længere tid og på den måde bo i byen og gøre, hvad det passer jer, og når det passer jer. Mange steder kan man få en god pris, hvis man lejer sig ind en hel måned, og særligt gunstigt har det været under pandemien, hvor man har kunnet presse prisen endog meget langt ned. 

Ikke alle hoteller tilbyder rabat ved langtidsindkvartering, og derfor må man undersøge markedet og finde ud af, hvilke af de hoteller, man kan lide, der tilbyder gæsterne at bo der i længere tid til en god pris. 

Skriv en liste med det, I vil opleve 

Med en hel måned i København er der god tid til at besøge børn og børnebørn som måske bor i hovedstaden, men der kan også blive tid til en smuttur til Norge med Oslobåden, som sejler fra netop København. Det kan være en god mulighed til weekenden, hvor man kan opleve den norske hovedstads fortræffeligheder. 

Inden I pakker kufferten og drager mod storbyen, kan I med fordel bruge lidt tid på at udarbejde en liste med ting, I gerne vil se eller gøre, mens I er på langtidsferie. Skriv det på, hver gang I kommer i tanke om noget, og medbring listen på opholdet. 

På listen kan I for eksempel inkludere en Tivolitur, en drink på Library Bar, besøge Reffen, gå i teatret, købe lækkerier i Torvehallerne til at tage med hjem på værelset og en tur i Dyrehaven. Hvis jeres besøg falder sammen med den årlige bogmesse i Bellacentret kan I også overveje at besøge den, hvor en verden af bøger og spændende forfatterarrangementer venter.