Tag på get-away langt fra storbyen og få ny energi 

Hvis du bor i København eller en anden storby, kender du måske til følelsen af at have lyst til at komme lidt væk fra byens larm og travlhed. Her får du tre tips til get-aways langt fra hovedstaden, hvor du kan få ladt batterierne op. 

Ofte har vi så travlt med hverdagens mange gøremål, at vi helt glemmer os selv og at stoppe op og tage en pause. Det er vigtigt for vores velbefindende, og det er derfor klogt at prioritere disse timeouts. 

Tag et smut i sommerhuset 

Hvis du har et sommerhus med gennemstrømsvandvarmer er det nærliggende at tage derop en gang i mellem, også uden for sæsonen, hvis du altså har mulighed for at varme det op. Med denne type vandvarmer løber du aldrig tør for varmt vand, og du kan derfor tage endeløse brusebade, hvilket får kroppen til at slappe af og giver dig en dejlig følelse af ro. 

Bliv forkælet på kroophold 

Du kan også vælge at tage på kroophold på en forlænget weekend. Her skal I ikke tænke på at lave mad, gøre rent eller køre ungerne til svømning, nej her kan I ligge i sengen og læse hele dagen og blot møde op til måltiderne, eller I kan gå ture i lokalområdet. 

Få ro i sjælen på retræteophold 

Det kan også være en mulighed at tage på retræteophold i et kloster, f.eks. i Maribo eller Sønderjylland. Her er der ikke noget man skal, og idéen er at give ro til refleksion eller simpelt hen bare en pause fra alt. Ofte er der mulighed for at deltage i bøn og nogle steder tilbydes der foredrag eller andre aktiviteter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *