Træn din hjerne og vær der for dine børn i lang tid

Som forælder er noget af det, du frygter mest sandsynligvis, at du i en tidlig alder ikke kan være der for dine børn. Dette kan ske af flere grunde. For eksempel en ulykke eller hvis din hjerne hurtigt bliver gammel.

Hjernen bliver ældre

Du har sandsynligvis oplevet gamle mennesker, som virker meget forvirrede. Dette kan skyldes, at hjernen bliver ældre. Hvis du gerne vil have en frisk hjerne selv i din alderdom, er det en god idé at træne din hjerne. Læs mere.

Du kan træne din hjerne på mange forskellige måder. Søg på nettet eller gå på biblioteket og læs om hjernetræning. Det behøver ikke at være kedeligt at træne din hjerne. Der er nemlig mange spil og lege, som kan holde din hjerne skarp.

Husk de gode tider med dine børn

Fordi dine børn er så vigtige for dig, kan det være godt at gøre noget for at huske de tider i går igennem sammen. En god måde at huske dette på, er naturligvis ved at tage billeder.

En anden god måde kan være at skrive dagbog eller optage en årlig video. På den måde kan du se tilbage på dengang, dine børn var små og søde eller gnavne teenagere.