Udnyt dine pauser

Hvis du er del af en travl børnefamilie, kan det være smart at blive opmærksom på at udnytte dine pauser. På den måde kan du skabe mere tid til andre gøremål eller hygge.

Mens maden simrer

Et tidspunkt i hverdagen, hvor der opstår naturlige pauser, er under madlavningen. Det kan være at suppen skal stå at koge ind, eller at stegen skal have tid til at blive færdig i ovnen.

Hvis dette er tilfældet, kan du passende bruge tiden sammen med dine børn. Hjælp dem med lektierne eller spil et spil kort. Her kan du få flere idéer til, hvad du kan lave, når stegen er i ovnen.

I de lange køer

Sidder du fanget i en kø på motorvejen, eller går køen i supermarkedet utrolig langsomt, kan du passende udnytte disse pauser også. Her har du ikke samme mulighed for at være sammen med dine børn, eller få ordnet praktiske gøremål, men det kan faktisk også være en fordel.

Står du i situationer som disse, må du bruge hvad du har. Dette indebærer din egen krop. Det kan nemlig være en rigtig god idé at lave nogle åndedrætsøvelse, som kan give dig mere ro og gavnlige effekter i længden.