De fleste af os lever i en travl hverdag, og det kan være svært at få tid til sig selv og de ting man gerne vil lave. Her kan du læse lidt mere om, hvordan du kan få tid til wellness i en travl hverdag. Så du kan finde ro og få mere tid til dig selv.

Tag en spa-dag

Der findes mange måder at holde spa-dag på, og enkelte af dem behøver faktisk slet ikke involvere, at du har dit eget badekar. Der er nemlig muligt at finde fantastiske wellnessoplevelser midt i københavn, så man både kan komme på en slags stayction og få en fantastisk spa-dag samtidigt.

Vi bruger hele tiden penge på ting, der skal få os til at føle os bedre, men mange glemmer at det er muligt at investere i netop wellness på en måde, der er mere effektiv, end bare at proppe noget badesalt i karet derhjemme. Det at komme væk mentalt kan nemlig bedre klares, hvis man også er i et miljø, der befinder sig langt fra hverdagens stress og mas. Det skal dog være et afslappende miljø.

Staycation

Derfor nytter det ikke noget, hvis man føler at det er så luksuriøst, at man slet ikke kan slappe af. I villa copenhagen kan man få uhøjtidelig luksus på højt niveau, så man kan finde den ro man har brug for. Her kan du kombinere hotelophold med wellness, og se København fra en helt ny vinkel.

Det er rart at komme lidt væk og få et tiltrængt pusterum i en travl hverdag, og et wellness-ophold kan være den nøgle du har brug for, for at komme ud af din arbejdsbobbel. Når man tager på staycation, tager man på ferie i sin egen by. Det behøver ikke være mere end en dag eller en weekend, men det kan gøre en stor forskel.

Når man kommer tilbage fra sin staycation, har man fået opladet batterierne tilstrækkeligt til at møde hverdagen med ny gejst. Man skal ikke undervurdere hvad et godt welnnessophold kan gøre – det kan nemlig gøre underværker, hvis du har stress eller føler, at du har brug for tid til dig selv, og tid til at slappe godt af. Det er en god investering i dig selv og din velvære. Hvis du er glad for at poste billeder på de sociale medier af dit liv og leven, så er det også en perfekt mulighed i smukke omgivelser på et lækkert hotel som Villa Copenhagen.

Computerspil har altid været populært blandt børn og teenagere, og særligt de spil hvor man har mulighed for, at spille sammen med andre er populære blandt teenagere især. Det gælder især spil som Counter Strike, League of Legends og FIFA. Selvom det som forældre kan være svært at forstå, hvorfor ens barn vil sidde foran computeren en hel dag, så giver det faktisk rigtig god mening, når man ser på spillenes evner til at skabe online fællesskaber. 

Computerspil har alle dage været populære

Selvom man som forældre kan have svært ved at se fidusen i at spille computerspil, så har computerspil og andre elektroniske spil-metoder alle dage været populære. Den eneste forskel er, at man i dag kan spille sammen med andre, og derved være en del af et fællesskab, som foregår online. For nogle år siden var det GameBoys, der var populære, så blev det Nintendo’er. Allerede med Nintendoerne var det muligt at spille sammen med andre, men det krævede at man sad ved siden af hinanden.

Det gode ved de computerspil, som unge spiller i dag, er at de har mulighed for at være sammen hver for sig. Her kan man både spille sammen med sine venner, eller man har mulighed for at lære nye mennesker at kende, som deler samme interesse som en selv. I mange af de populære computerspil gælder det også om, at man som et hold skal kæmpe sig igennem en bane. Man har mulighed for at blive en del af et fast hold, som man kan spille sammen med gang for gang. Selvom det udefra set kan virke asocialt at sidde foran computeren en hel dag, så er det dét langt fra. Det kan derimod være fællesskabende at være en del af et online computerspils-hold, som regner med den indsats, man bidrager med.

Støt op om barnets hobby

Uanset om man har svært ved at forstå denne hobby eller ej, så er det naturligvis vigtigt, at man støtter op om sit barns hobby, og gaming kan sagtens være en hobby på lige fod med andre former for interesser.
Gaming er ikke en billig hobby at dyrke, ligesom med andre hobbies så gælder det, at man har det rette udstyr. Hvis du gerne vil støtte op om dit barns hobby, så kan en måde at gøre dette på være ved at hjælpe dit barn med at finde det rette udstyr. Eksempelvis kræver det en god kontorstol, som er velegnet til gaming, hvis dit barn skal sidde mange timer foran computeren. Heldigvis er der lavet en gamer stol test, så du kan se hvilken stol, der er bedst til formålet. Du kan også hjælpe dit barn med at spare op til en god computer, så dit barn kan få råd til at købe en gamercomputer, når han eller hun har sparet penge nok sammen.

 

Som forælder det klart, at du vil give dine børn en så god opvækst som muligt. Dette omhandler blandt andet at give dine børn et godt fundament til at springe ud i voksenlivet, men det kan også gå ud på at lade børnene have det sjovt.

Børn skal lege

Selvom det naturligvis er nødvendigt at opdrage på børn, så de lærer, hvad der er god opførsel, og hvad man ikke bør gøre, er det også vigtigt, at dine børn har tid til sjov og leg.

Som forælder kan man derfor føle et behov for at give sine børn gode oplevelser, når de for eksempel har fødselsdag. Det er ikke nødvendigvis let at planlægge en børnefødselsdag, men det kan være rigtig sjovt.

Skal der være et tema?

Mange børnefødselsdage har et tema, fordi det giver børnene mulighed for at klæde sig ud, pynte op eller lege lege inden for en bestemt kategori. Om dit barns fødselsdag skal have et tema, kommer naturligvis fuldstændig an på, hvad dit barn ønsker.

På trods af at det i virkeligheden er dig, der står med hele ansvaret for planlægningen, er det vigtigt, at du spørger dit barn til råds. Det er uheldigt, hvis fødselsdagsbarnet ikke kan lide temaet til sin egen fest.

God musik

Når det gælder sjov og ballade, kan god musik for alvor være med til at løfte stemningen. Derfor kan det anbefales, at du får fat i en højtaler. Dette kan for eksempel være en soundboks, som du kan købe på https://www.bluecity.dk/soundboks.

En soundboks er rigtig smart, fordi den fungerer over bluetooth. Det vil sige, at du kan spille sange over mobilen gennem højtaleren. Desuden kan du tage en soundboks med dig. Skal I være udenfor, er det derfor stadig muligt at høre god musik.

Husk at nyde oplevelsen

En børnefødselsdag er et stort øjeblik for barnet, men også for forældrene. Husk derfor at tage billeder. Disse kan være enormt morsomme at kigge tilbage på om blot få år.

Når du har taget billederne, er det dog en god idé at pakke kameraet væk, så du kan være nærværende. Dette vil børnene blive glade for.

I løbet af efterårsferien er der mange kulturtilbud, rettet mod børn, i hele landet. Mangler du inspiration til, hvad du kan lave med dine børn, er det bare om at udnytte dette.

Søg på nettet

Skal du finde de forskellige kulturtilbud, er det en god idé at søge på nettet. Det er sandsynligvis her, du kan finde de fleste aktiviteter, som foregår i efterårsferien.

På nettet kan du nemt få et overblik over, hvilke aktiviteter, der passer til dit barn. Vil I gerne lave noget helt andet, kan I naturligvis også tage på en tur til udlandet. Læs mere om at forlade København i efteråret.

På tur med bedsteforældrene

I ferien er det ligeledes oplagt, at dit barn bruger tid med sine bedsteforældre. Det er ikke altid, at der bliver tid til dette i hverdagen, og dit barn er sikkert vild med at bruge tid på disse personer.

Det kan være rigtig hyggeligt at gøre det til en fast tradition, at dit barn bruger tid med sine bedsteforældre. Her kan du næsten være sikker på, at der er lagt op til forkælelse. Dette er garanteret en tradition, som dit barn vil kigge tilbage på, når han eller hun bliver ældre.

 

Når du rejser med børn, bliver du nødt til at tage nogle ekstra hensyn. Nogle børn kan nemlig hurtigt blive trætte og kede af det, når hverdagen ikke kører, som den plejer.

Hold pauser

Rejser du sammen med hele familien, er det vigtigt at huske på at holde pauser. Er i fire-fem personer sammen, er det ikke sikkert, at I har brug for mad eller toiletpause på samme tid, og det er her man må tage hensyn.

Skal du have dagene til at køre på ferien, er det en god idé at være opmærksom på at holde pauser, inden folk bliver trætte og sultne. Fyld tasken op med snacks, og vær opmærksom på at få dem spist.

Hvilken slags ferie tager I på?

Når det gælder rejser med børn, er det naturligvis heller ikke uvæsentligt, hvilken ferie I tager på. Her kan du få gode råd til skiferie med hele familien. På storbyferier kommer man for eksempel ofte til at gå meget rundt. Derfor kan det her være smart at medbringe klapvognen.

I bund og grund handler rejser med børn om at tænke fremad. Overvej hvad I skal bruge rejsen på. På den måde bliver det sikkert tydeligt for dig, hvilke behov dine børn vil have.

I film og serier ser man ofte usandsynligt smukke børneværelser. Før man får børn, er dette noget mange drømmer om, men er guldklumpen først kommet, er det først og fremmest praktikken, der skal gå op i en højere enhed.

Alt hvad du skal bruge

Skal du have et børneværelse, der fungerer, er det en god idé at samle alle babyting herinde. Naturligvis skal du bruge en tremmeseng, som barnet kan sove i, men det også puslebord og blespand kan være praktisk at have i samme rum.

Alt det udstyr der skal købes, når man får et barn, er ikke billigt. Derfor kan det være nødvendigt at tage et lån. Lån penge hurtigt, men husk at tænke dig grundigt om.

Plads på gulvet

Skal du have et børneværelse, som dit barn kan bruge, også om nogle år, kan det være godt ikke at fylde gulvet med for mange møbler. Efterhånden som dit barn får legetøj at lege med, vil du lægge mærke til, at dette hurtigt kommer til at brede sig.

Har du plads på gulvet, kan dit barn få lov til at øve sig i at kravle og gå, og du kan måske endda sidde på gulvet og lege med.

Der er mange, der i dag drømmer om at gøre en forskel der, hvor de har mulighed for det. Dog er det ikke alle, der føler, at de kan gøre det tilstrækkeligt, og derfor er der mange, der gerne vil gøre meget mere især for de organisationer, som de holder af.

Det kunne for eksempel være Børns Vilkår, der går ind for, at alle børn skal have det godt. De skal have et sted, de kan vende blikket mod, hvis de føler behov for at tale med en voksen, og det er noget, der kræver penge at få til at køre.

Derfor søger Børns vilkår altid for eksempel sponsorarter, og det kan være, at det er lige netop her, at du gerne vil gøre en forskel med nogle midler.

Alle vil gerne støtte et godt formål som Børns Vilkår

Mange af os er så privilegerede, at vi har mange penge eller i hvert fald nok penge at gøre godt med i hverdagen. Det betyder, at der ikke er noget, som vi mangler for at kunne leve et helt normalt liv.

Dog kan vi alle komme ud i en situation, hvor vores økonomi ikke er så sund, som vi kunne ønske. Det er for eksempel noget, der kan ske i forbindelse med et jobskifte eller en flytning. Her kan økonomien således tage et dyk nedad, og derfor kan det være, at man pludselig føler sig utilstrækkelig, selvom man stadig gerne vil støtte et godt formål.

Det er nemt at tage et SMS lån

Og fordi at man ved, at pengene nok skal komme ind på kontoen igen, når man kommer oven vande, er der derfor mange, der vælger at tage et SMS lån, som det du kan finde på denne her side.

Her er det både ganske hurtigt og ganske nemt at få de penge ind på ens konto, som man står og skal bruge, når man gerne vil gøre noget godt for nogle andre mennesker. Og derfor føler man sig pludselig ikke så utilstrækkelig mere.

Hav en plan for tilbagebetalingen

Når man tager et SMS lån, skal man dog have en klar plan for en tilbagebetaling. Når det kommer til de online lån, er det nemlig sådan, at der løber nogle markante renter på efter blot 1-2 måneder, derfor skal man kun tage et SMS lån, hvis man er sikker på, at man er i stand til at betale det tilbage igen inden for ganske kort tid. Men heldigvis er der også mange, der ved, at så snart de kommer i et nyt job eller får overstået en flytning, at økonomien igen vil komme til at fungere, som den skal.

Denne tid på året kan i mange børnefamilier være svær. Juletiden nærmer sig og selvom det burde bringe glæde og hygge ind i hverdagen, bringer det kolde vejr istedet bekymringer og forventninger med sig. Hvis du heller ikke indstillet til Julehjælpen i år, så læs mere her!

Julehjælpen kan ikke være der for alle danske børnefamilier, desværre. Derfor kan nogle se sig nødsaget til at finde på andre løsninger. Nogle familier dropper gaver eller julemad – andre forsøger at få det til at fungere, og må istedet leve af få midler de mange efterfølgende måneder.

Julen, den må ikke droppes. Det er én af de højtider, som børnene holder mest af og alle fortjener en god jul. Der er andre måder hvorpå, du og din familie kan få en rigtig god Juleaften.

Lån 1000 kr. og få råd til en lille gave til hver af børnene og en god julemiddag – eksempelvis. Man kan komme længere end man lige tror for blot 1000 kr. På nettet kan du finde mange forskellige lånemuligheder. Nogle tilbyder endda lån med ekstraordinært lave renter, så gå efter dem og sørg for at lægge en plan for, hvordan du skal få betalt pengene tilbage. 

Så bliver det alligevel jul for dig og din familie!

Hvis du føler, at du ikke har tid nok til din familie i hverdagen, kan en ferie gøre underværker. På ferier kan der nemlig skabes minder, som man aldrig vil glemme.

Hvor skal vi hen?

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil på ferie med din familie, er næste spørgsmål, hvor I skal rejse hen. Der er heldigvis rigtig mange skønne feriedestinationer i Europa.

Disse feriedestinationer kan være gode at rejse til, da de ikke ligger så langt fra Danmark. Dette betyder, at man sparer både tid og penge på transport. Og at transporten bliver mere klimavenlig. Bliv klogere på fire ture, du kan tage på omkring Malaga.

Lyt til de andre familiemedlemmer

Bruger du ikke meget tid med dine børn i hverdagen, kan du hurtigt få gode idéer om, hvordan du skal bringe familien tættere sammen. Dine intentioner er naturligvis gode, men pas på at du ikke overskrider dine børns grænser.

Er dine børn ikke med på dine idéer, kan det nemlig hurtigt føre til, at de får lyst til at rykke endnu længere væk fra dig. Derfor er det en god idé at snakke med dine børn om, hvad de har lyst til angående ferieplaner.

 

Vi kender det alle sammen, hvis man har haft en travl hverdag, kan det hurtigt ske, at man kommer til at snerre af sine børn uden grund. Hvis du gerne vil blive en bedre udgave af dig selv som forældre, er der flere ting, du kan gøre.

Øv dig i at skifte scene

Når du snerrer af dine børn uden grund, er det sikkert fordi, du føler dig presset eller stresset. Derfor kan det være en god idé at øve dig i at finde ro, inden du møder dine børn.

På køreturen på vej hjem fra arbejdet kan du tænke over, hvordan du gerne vil agere, når du kommer hjem. Køreture alene kan gøre underværker, hvis du skal skifte fra én scene til en anden. Læs mere om solo køreture.

Vær opmærksom på, hvordan du bevæger dig

Hvis du gerne vil være en bedre udgave af dig selv, når det gælder rollen som forælder, er det en god idé, at du tænker over, hvordan du bevæger dig.

Hvis du styrter gennem huset og smækker med skabslågerne, synes dine børn sikkert ikke, at du er rar at være sammen med. Går du derimod langsomt og taler i et behageligt toneleje, er der større chance for, at I sammen kan hygge jer.