Weekendtur – kvalitetstid og nye oplevelser med ungerne!

De fleste familier savner mere kvalitetstid sammen, og hygge bliver ofte en mangelvare i hverdagen, hvor der er mange ender, der skal gå op. En lille weekendtur kan rette op på dette problem og give jer god tid til at være sammen og give jer nye oplevelser at dele og mindes.

Turen går til Danmark!

Den nemmeste form for weekendtur at planlægge er uden tvivl en weekendtur i Danmark. En mulighed er f.eks. at tage i sommerhus, hvor I kan gå ture i skoven og bo i en hyggelig hytte og bare spendere kvalitetstid sammen, ellers kan du overeje om det ikke er tid til at tjekke op på  de familiemedlemmer, der bor andre steder i landet, og dermed se noget nyt af vores eget dejlige land.

Muligheder syd for grænsen

En anden mulighed er også at tage en smuttur til Tyskland. Der går fly, tog og busser dagligt til naboen til syd, så du kan besøge store tyske byer som Hamborg og Berlin uden problemer. Men er ambitionerne lidt større og får I også lyst til at se lidt af landet uden for de store byer, eller ønsker du blot at I har mere frihed uden offentlig transport i byen, er det også oplagt at leje en bil.